LounaLab service will close June 18th. As of today, products can no longer be purchased there.

All purchased appointments and test results are safe and are available here until the stated date, then transferred to the current SYNLAB service. For more details see the news or contact our representative.

Marraskuun tarjoukset 8.—30.11.2021

November 8, 20213 min.

By LOUNA Lab

LOUNAn marraskuun tarjoukset liittyvät marraskuun ajankohtaisiin aiheisiin: valon vähenemisen aiheuttamiin asioihin sekä miesten terveyteen isänpäivän sekä eturauhassyövän ehkäisyyn omistetun Movemberin myötä.

Väsymykseen vaikuttavat arvot 98 €

Jos kärsit alakuloisuudesta, väsymyksestä, muistihäiriöistä tai ahdistuneisuudesta, voi olla hyvä poissulkea eri sairauksien mahdollisuus laboratoriotutkimuksella.

Väsymystä voivat aiheuttaa monet asiat, mutta tällä tutkimuksella voit tarkistaa tilanteen mm. näiden osalta:

  • Raudanpuute (verenkuva: hemoglobiini, ferritiini)

  • Kilpirauhasen vajaatoiminta (TSH)

  • Lisäkilpirauhasen vajaatoiminta (kalsium)

  • Liika alkoholin käyttö (maksa-arvo ALAT)

  • Aikuistyypin diabetes (glukoosi ja pitkävaikutteinen sokeri HbA1c)

Pidä huolta itsestäsi ja hanki Väsymykseen vaikuttavien arvojen testipaketti nyt tarjoushintaan 98 € (norm. 128 €).

Mieskuntoarvot -paketti 38 €

LOUNAn mieskuntoarvot -paketti antaa perusteellisen käsityksen miehen terveydentilasta 18 mittarin avulla. Tulokset voivat kertoa, että elintavat ja terveys ovat kunnossa, tai että jokin asia vaatii skarppaamista ja jopa ammattilaisen apua.

Testosteroni- ja PSA- eli eturauhassolujen proteiinin mittaukset ovat paketissa mukana kertomassa erityisesti miehille ominaisista arvoista. Syy erektio-ongelmiin tai mielialan muutoksiin voi löytyä nimenomaan matalasta testosteronitasosta.

Muut paketin testit mittaavat terveyden perusasioita: rasva-arvot, täydellisen verenkuvan, rauta-, maksa- ja munuais- ja kilpirauhasarvon sekä tulehdusarvon.

Saat paketin nyt tarjoushintaan 38 € (norm. 48 €

Nämä tarjoukset ovat voimassa 8.-30.11.2021. Voit hyödyntää tarjousaikana ostetun paketin myös myöhemmin. LOUNA Labin näytteenottopisteinä toimivat SYNLABin toimipisteet ympäri Suomea.

author

LOUNA Lab