Ostoskori

Marraskuun tarjoukset 8.—30.11.2021

8. marraskuuta 20213 min.

Kirjoittaja: LOUNA Lab

LOUNAn marraskuun tarjoukset liittyvät marraskuun ajankohtaisiin aiheisiin: valon vähenemisen aiheuttamiin asioihin sekä miesten terveyteen isänpäivän sekä eturauhassyövän ehkäisyyn omistetun Movemberin myötä.

Väsymykseen vaikuttavat arvot 98 €

Jos kärsit alakuloisuudesta, väsymyksestä, muistihäiriöistä tai ahdistuneisuudesta, voi olla hyvä poissulkea eri sairauksien mahdollisuus laboratoriotutkimuksella.

Väsymystä voivat aiheuttaa monet asiat, mutta tällä tutkimuksella voit tarkistaa tilanteen mm. näiden osalta:

  • Raudanpuute (verenkuva: hemoglobiini, ferritiini)

  • Kilpirauhasen vajaatoiminta (TSH)

  • Lisäkilpirauhasen vajaatoiminta (kalsium)

  • Liika alkoholin käyttö (maksa-arvo ALAT)

  • Aikuistyypin diabetes (glukoosi ja pitkävaikutteinen sokeri HbA1c)

Pidä huolta itsestäsi ja hanki Väsymykseen vaikuttavien arvojen testipaketti nyt tarjoushintaan 98 € (norm. 128 €).

Mieskuntoarvot -paketti 38 €

LOUNAn mieskuntoarvot -paketti antaa perusteellisen käsityksen miehen terveydentilasta 18 mittarin avulla. Tulokset voivat kertoa, että elintavat ja terveys ovat kunnossa, tai että jokin asia vaatii skarppaamista ja jopa ammattilaisen apua.

Testosteroni- ja PSA- eli eturauhassolujen proteiinin mittaukset ovat paketissa mukana kertomassa erityisesti miehille ominaisista arvoista. Syy erektio-ongelmiin tai mielialan muutoksiin voi löytyä nimenomaan matalasta testosteronitasosta.

Muut paketin testit mittaavat terveyden perusasioita: rasva-arvot, täydellisen verenkuvan, rauta-, maksa- ja munuais- ja kilpirauhasarvon sekä tulehdusarvon.

Saat paketin nyt tarjoushintaan 38 € (norm. 48 €

Nämä tarjoukset ovat voimassa 8.-30.11.2021. Voit hyödyntää tarjousaikana ostetun paketin myös myöhemmin. LOUNA Labin näytteenottopisteinä toimivat SYNLABin toimipisteet ympäri Suomea.

author

LOUNA Lab