LounaLab service will close June 18th. As of today, products can no longer be purchased there.

All purchased appointments and test results are safe and are available here until the stated date, then transferred to the current SYNLAB service. For more details see the news or contact our representative.

Lokakuun tarjoukset 4.-31.10.2021

October 4, 20213 min.

By LOUNA Lab

Terveysarvot-testipaketti 75 €

LOUNAn suosituin ja kaikille sopiva Terveysarvot-testipaketti on lokakuussa edulliseen tutustumishintaan 75 € (norm. 89 €). Pakettiin sisältyy veriarvojen mittaus, jonka avulla kartoitetaan kehosi yleistä hyvinvointia, immuunijärjestelmän vahvuutta sekä munuaisten, maksan ja kilpirauhasen toimintaa. Lisäksi tutkittavat veriarvot auttavat arvioimaan sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Terveysarvot-paketti sisältää myös tiedot pitkäaikaisen verensokerin, kolesterolin, raudan (myös varastorauta ferritiinin) ja D-vitamiinin pitoisuuksista.

Kasvissyöjän ja vegaanin terveysarvot -paketti 79 €

Lihatonta lokakuuta vietetään jo yhdeksättä kertaa. Jos olet vuosien varrella siirtynyt kasvis- tai vegaaniruokavalioon, voi nyt olla hyvä aika tarkistaa omat veriarvot. Näin voit tarvittaessa täydentää ruokavaliotasi. Kasvissyöjillä voi olla puutetta mm. B12-vitamiinista ja D-vitamiinista, jotka molemmat sisältyvät LOUNAn monipuoliseen testipakettiin. Kasvissyöjän ja vegaanin terveysarvot -testipaketti on nyt tarjouksessa 79 € (norm. 98 €). Tällä suositulla paketilla mittaat arvosi ja varmistat, että kasvisruokavaliosi on riittävän monipuolinen.

Rauta-arvot -paketti 39 €

Lokakuussa myös valon määrä alkaa selkeästi vähenemään, ja monia alkaa väsyttää. Jos sinua on väsyttänyt jo pitemmän aikaa, on omat rauta-arvot hyvä tarkistaa. LOUNAn Rauta-arvot -testipaketti sisältää verenkuvan (sis. mm. hemoglobiinin), retikulosyyttien, folaatin, B12-vitamiinin sekä ferritiinin mittaukset. Saat paketin nyt tarjoushintaan 39 € (norm. 48 €) Nämä tarjoukset ovat voimassa 4.-31.10.2021. Voit hyödyntää tarjousaikana ostetun paketin myös myöhemmin eli käydä testissä vuoden sisällä ostohetkestä. LOUNA Labin näytteenottopisteinä toimivat SYNLABin toimipisteet ympäri Suomea.

author

LOUNA Lab