Ostoskori

Lokakuun tarjoukset 4.-31.10.2021

4. lokakuuta 20213 min.

Kirjoittaja: LOUNA Lab

Terveysarvot-testipaketti 75 €

LOUNAn suosituin ja kaikille sopiva Terveysarvot-testipaketti on lokakuussa edulliseen tutustumishintaan 75 € (norm. 89 €). Pakettiin sisältyy veriarvojen mittaus, jonka avulla kartoitetaan kehosi yleistä hyvinvointia, immuunijärjestelmän vahvuutta sekä munuaisten, maksan ja kilpirauhasen toimintaa. Lisäksi tutkittavat veriarvot auttavat arvioimaan sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Terveysarvot-paketti sisältää myös tiedot pitkäaikaisen verensokerin, kolesterolin, raudan (myös varastorauta ferritiinin) ja D-vitamiinin pitoisuuksista.

Kasvissyöjän ja vegaanin terveysarvot -paketti 79 €

Lihatonta lokakuuta vietetään jo yhdeksättä kertaa. Jos olet vuosien varrella siirtynyt kasvis- tai vegaaniruokavalioon, voi nyt olla hyvä aika tarkistaa omat veriarvot. Näin voit tarvittaessa täydentää ruokavaliotasi. Kasvissyöjillä voi olla puutetta mm. B12-vitamiinista ja D-vitamiinista, jotka molemmat sisältyvät LOUNAn monipuoliseen testipakettiin. Kasvissyöjän ja vegaanin terveysarvot -testipaketti on nyt tarjouksessa 79 € (norm. 98 €). Tällä suositulla paketilla mittaat arvosi ja varmistat, että kasvisruokavaliosi on riittävän monipuolinen.

Rauta-arvot -paketti 39 €

Lokakuussa myös valon määrä alkaa selkeästi vähenemään, ja monia alkaa väsyttää. Jos sinua on väsyttänyt jo pitemmän aikaa, on omat rauta-arvot hyvä tarkistaa. LOUNAn Rauta-arvot -testipaketti sisältää verenkuvan (sis. mm. hemoglobiinin), retikulosyyttien, folaatin, B12-vitamiinin sekä ferritiinin mittaukset. Saat paketin nyt tarjoushintaan 39 € (norm. 48 €) Nämä tarjoukset ovat voimassa 4.-31.10.2021. Voit hyödyntää tarjousaikana ostetun paketin myös myöhemmin eli käydä testissä vuoden sisällä ostohetkestä. LOUNA Labin näytteenottopisteinä toimivat SYNLABin toimipisteet ympäri Suomea.

author

LOUNA Lab