LounaLab on osa SYNLABin laboratoriopalveluja ja Lounan palvelut ovat siirtyneet SYNLABin verkkosivulle.

Aikaisemmin ostetut palvelut ja kaikki tulokset ovat turvallisesti saatavilla tällä sivustolla 20.8.2024 saakka. Sen jälkeen kaikki vanhat tulokset löytyvät SYNLABin uudesta verkkoasiointipalvelusta. SYNLAB

Kokemuksia LOUNAn asiakkailta

Haluamme kuulla myös, millainen sinun kokemuksesi oli. Julkaisemme osan palautteista. Kysymme aina julkaisuluvan erikseen.


Voit lähettää meille palautetta osoitteeseen info@lounalab.fi.

Käyttäjän Tapani N. profiilikuva

Useamman vuoden verikokeisiin lähtöä tehneenä tartuin hetken mielijohteesta Lounan tarjoukseen. Aiemmat muualta saamani kokemukset ajanvarauksen hankaluudesta ja jonoilusta kaikkosivat taivaan tuuliin. Kattava verkosto, asioinnin helppous ja hyvä meininki vakuuttivat. Näytteenottaja oli varmaotteinen ja ammattitaitoinen ja tulokset sain viidessä tunnissa. Vahva suositus.

Tapani N.

04.07.2022
Käyttäjän Ida Gustafsson profiilikuva

Olen jo useamman kerran käynyt LOUNAlla verikokeissa, ja en voi muuta kuin kehua! Ajan saa helposti ja nopeasti varattua netistä, palvelu on ammattitaitoista ja tulokset tulee todella nopeasti!

Ida Gustafsson

09.06.2022
Käyttäjän Jessica Reiman profiilikuva

Liikun työkseni ja myös vapaa-aikani täyttyy liikunnallisista harrastuksista. Tämän vuoksi palautuminen on minulle ensisijaisen tärkeää. Jotta palautuminen olisi tehokasta, tulee minun olla perillä veriarvoistani. Rauta-arvoni ja vitamiinitasoni kiinnostavat minua erityisesti ja niitä haluan seurata säännöllisesti. Ferritiinitasoni ovat olleet liian alhaiset jonkin aikaa ja olen tehnyt toimenpiteitä tämän eteen. LOUNAn kautta on ollut helppo käydä seuraamassa kyseistä arvoa ja onneksi arvo on lähtenytkin toimenpiteiden jälkeen hyvin nousuun. Tämä on toki näkynyt myös olossani ja palautumisessani. Vitamiinitasonikin ovat olleet tutkimuksista saatujen tulosten valossa oikein hyvät. Pidän LOUNAn palveluista, sillä varaaminen, maksaminen, toimenpide ja tulosten saaminen on niin vaivatonta ja nopeaa. On myös hienoa, että voi valita juuri itselleen sopivan testikokonaisuuden tai vaikka vain yksittäisen testin. Verkkosivujen käyttäminen ja ajan varaaminen on helppoa ja usein ajan saa todella nopeasti. Viimeksi kävin aamulla testissä ja sain tulokset jo illalla! Iso kiitos myös ammattitaitoisista hoitajista, jotka ottavat näytteet asiakasta kunnioittaen ja huomioiden myös piikkikammoiset asiakkaat!

Jessica Reiman

Käyttäjän Riikka P. profiilikuva

Ajanvaraus netin kautta oli erittäin helppo ja aikoja oli hyvin saatavilla myös aamuisin. Mittauksesta oli saatavilla kattavasti tietoa etukäteen ja oli selkeää, mitä tullaan mittaamaan ja miten mitattavat tutkimukset vaikuttavat toimintakykyyn. Oli myös selkeää, miten mittaukseen tulee valmistautua. Ajanvarauksesta tuli muistutusviesti, joka on erittäin hyvä. Saapuminen ja mittaukseen pääseminen olivat helppoa. Tuloksista sai tekstiviestin, kun ensimmäinen osa oli valmistunut. Tulokset tulivat nopeasti ja kaikista oli selkeästi nähtävillä viitearvot sekä oma tulos suhteessa niihin. Iso suositus louna palvelulle ja tälle tutkimuspaketille.

Riikka P.

07.07.2022
Käyttäjän Sara Malinen profiilikuva

Aivan loistava palvelu oman terveyden seuraamiseen! Ajan sai nopeasti ja testi oli hetkessä ohi. Tulokset tulivat suurimmilta osin jo samana päivänä! Oli ihanaa saada tietää, millä tolalla omat arvot ovat. Testien perusteella sain myös selville viitearvojen ulkopuolella olevia arvoja, joihin liittyen tulen konsultoimaan lääkäriä.

Sara Malinen

09.06.2022
Käyttäjän Sanna Luther profiilikuva

Itselleni terveellisen ja tasapainoisen elämän eläminen on tärkeää. Sen lisäksi, että pyrin kuuntelemaan kehoni viestejä, haluan myös tasaisin väliajoin ihan konkreettisesti tarkistaa laboratoriotesteillä mitä elimistöni kulloinkin kaipaa. LOUNAn palveluilla se on helppoa ja vaivatonta. Voin varata näytteenottoajan verkkosivujen kautta ja useasti ajan saan jo seuraavalle päivälle. Tuloksetkin valmistuvat monesti jo näytteenottopäivän aikana. Voin valita joko erilaisia näytteenottopaketteja, tai vaikkapa jonkin yksittäisen testin. Laboratoriokokeilla varmistan vähintäänkin ferritiini- ja vitamiinitasoni sekä kolesteroliarvoni. Seuraavaksi ajattelin kokeilla Naisen terveysarvot -testipakettia, joka antaa kattavan kuvan erityisesti naisen hyvinvointiin liittyvistä seikoista. Kaikki tämä onnistuu vaivattomasti ja nopeasti LOUNAn ammattitaitoisen henkilökunnan avustuksella.

Sanna Luther

Käyttäjän Satu Koivisto profiilikuva

Rakastan syömistä ja onnekseni saan tehdä ruokaa myös työkseni. Leivon suklaakakkuja, sivelen uunituoreelle hapanjuurileivälle kunnon köntin voita ja lorauttelen kookosmaitoa curryihin. Uskon siihen, että terveelliseen ruokavalioon mahtuu monenlaista, välillä myös kovia rasvoja. Suurimmaksi osaksi kasvis- ja vegaaniruokaa syövänä ruokavalioni on varmasti melko lailla kunnossa. Täytän kuitenkin kesällä 2022 jo 44. Sukurasitteena on tarjolla vähän kaikenlaista: kohonnutta kolesterolia, kakkostyypin diabetesta, sepelvaltimotautia, verenpainetautia… Niinpä etenkin kolesteroliarvot mietityttivät. LOUNAn kautta oli todella helppoa selvittää kerralla kaikki keskeiset veriarvot. Ajanvaraus kävi kätevästi kännykällä, ja sain ajan heti seuraavalle päivälle. Verikokeesta olin ulkona viidessä minuutissa, ja tulokset saapuivat seuraavana päivänä. Oli huojentavaa kuulla, että liki kaikki oli kunnossa. D-vitamiinitaso näytti punaista, ja se oli helppo korjata. Aion käyttää LOUNAn palveluita tulevaisuudessakin.

Satu Koivisto

Käyttäjän Janne Orava profiilikuva

Omien veri- ja muiden arvojen mittauttaminen aika ajoin on sekä hyödyllistä että kiinnostavaa. LOUNAlla homma toimi kuin rasvattu niin ajanvarauksen, näytteenoton kuin arvojen saamisenkin suhteen. Jos omien terveysarvojen mittauttaminen kiinnostaa tai epäilet jonkun arvon olevan huonossa jamassa, suosittelen lämpimästi LOUNAn kattavaa palveluvalikoimaa. Et tule pettymään.

Janne Orava

17.08.2022
Käyttäjän Silva B. profiilikuva

Olen tyytyväinen palvelusta, helppoa ja nopeaa.

Silva B.

07.07.2022
Käyttäjän Tuula Perälä profiilikuva

Tämä oli minulle jo kolmas kerta, kun otin tälläisen paketin. Tuloksia on kiva verrata ja tämä antaa hyvää tietoa terveydentilastani.

Tuula Perälä

09.06.2022
Käyttäjän Matti S. profiilikuva

Käyn verikokeissa säännöllisesti, ainakin pari kertaa vuodessa. Tästä syystä varsinkin hyvä asiakaskokemus ja edullinen hinta ovat minulle tärkeitä tekijöitä. Nämä ovat molemmat kohdallaan LOUNAssa.

Matti S.

Käyttäjän Jaakko K. profiilikuva

Olen hyvinvointialan ammattilainen ja pyrin elämään terveellisesti ja pitämään itsestäni huolta. Luotan pitkälti omaan olooni, mutta uskon että todellisuudessa ainoa tapa saada täysin tarkka tieto, mikä oman hyvinvoinnin tila on, on veriarvojen kautta. Päädyin LOUNAlle heidän selkeän ja helpon varausjärjestelmän sekä valmiiden, hyvin monipuolisten pakettien, houkuttelemana. Laboratorioon kävelin suoraan sisään varatulla ajalla, mikä sopii kiireiseen arkeeni, kun ei tarvinnut turhia odotella paikan päällä. Näytteenotto oli ammattitaitoista ja vaivatonta ja osa tuloksista tuli jo saman päivän aikana. Aion ehdottomasti käydä tästä eteenpäin säännöllisesti mittauttamassa arvoni LOUNAlla.

Jaakko K.

15.08.2022
Käyttäjän Hanna V. profiilikuva

Olen todella tyytyväinen. Ajan sai helposti ja vaivattomasti. Tulokset tulivat nopeasti ja olivat helposti luettavissa. Paketti oli juuri sopivan kattava kertomaan liikkuvan ihmisen terveysarvoista. Voisin suositella kaikille tutuilleni.

Hanna V.

07.07.2022
Käyttäjän Maiju Saha profiilikuva

Todella helppo palvelu käyttää. Sain tuloksista itselleni arvokasta tietoa terveydestäni, sillä tulokset kertoivat pahasta raudanpuutteesta, jota nyt lähden hoitamaan. Olen suositellut palvelua myös monille ystävilleni oman positiivisen kokemukseni pohjalta!

Maiju Saha

17.06.2022
Käyttäjän Jouni M. profiilikuva

Sain tehokkaasti kokonaiskäsityksen terveydentilastani ja konkreettisen tiedon siitä, mihin pitäisi kiinnittää huomiota. Palvelun käyttö oli erittäin sujuvaa.

Jouni M.

Käyttäjän Suvi R. profiilikuva

Super hyvä palvelu! Ajan saa nopeasti ja tulokset tulivat seuraavana päivänä. Testipaketti oli todella kattava. Minusta oli loistavaa että tulosten yhteydessä oli tarkemmin kerrottu jokaisen arvon kohdalla viitearvot ja onko arvo viitearvojen sisällä vai ulkopuolella. Sekä tulkintaohjeet ja mahdolliset syyt viitearvojen ulkopuolella oleville tuloksille.

Suvi R.

07.07.2022
Käyttäjän Hanna M. profiilikuva

Kiitos että pääsin testaamaan veriarvoni! Minulle oli tärkeää saada varmistus rauta-arvoista ja hyvä että maksa-arvot tutkittiin! Maksan arvot olivat viitearvojen ulkopuolella ja nyt pystyn vaikuttamaan elintapoihini. Kiitos paljon.

Hanna M.

07.07.2022
Käyttäjän Johanna H. profiilikuva

Tutkimustulosten avulla sain tietoa hyvinvoinnin ja terveellisten valintojen tueksi. Palvelua oli helppo käyttää, ajanvaraus ja tulosten tuleminen oli nopeaa.

Johanna H.

Käyttäjän Tiina Y. profiilikuva

Todella vaivaton ja toimiva palvelu.

Tiina Y.

07.07.2022
Käyttäjän Inga L. profiilikuva

Ajanvaraus onnistui seuraavalle aamulle, kaikki sujui helposti ja mukavasti ja tulokset tulivat jo seuraavana päivänä vaikka oli viikonloppu. Tulossivu on selkeä ja helppokäyttöinen, kiva että arvojen lisäksi jokaista arvoa on sanallisesti avattu tarkemmin. Lounan oma visuaalinen ilme on selkeä ja raikas. Uskon käyttäväni lounan palveluita jatkossakin kun testaan jonkun ajan päästä olenko saanut arvojani parannettua. Ajankohtainen ja trendikäs kampanjatarjous, tosin kilpailija puhdilla samantyyppinen sisältä taitaa olla 99e ja siitä pitäisi erottua jotenkin.

Inga L.

07.07.2022
Käyttäjän Ronja R. profiilikuva

Minulla on aikaisemmin todettu anemia ja nyt kaksi vuotta sen jälkeen halusin tarkistaa arvot. Jos totta puhutaan, olen jo vuoden sitä miettinyt mutta se on tuntunut niin hankalalta ja vaikealta prosessilta päästä verikokeisiin. Kun törmäsin LOUNAn palveluun yllätyin kuinka nopeaa ja helppoa homma oikeasti oli. Sain ajan heti samalle viikolle, labraan oli helppo löytää ja tulokset tulivat jopa samana päivänä. Nyt jälkikäteen tuntuu hassulta, että siirsin verikoetta koska luulin homman olevan hankala. Tulen tarkistamaan arvot kerran vuodessa tämän jälkeen, niin helppoa se oli.

Ronja R.

Käyttäjän Margarita-Emili P. profiilikuva

Näytteenotto sujui ongelmitta ja näytteenottaja oli miellyttävä. Suurin osa testituloksista tuli jo seuraavana aamuna. Olen hyvin tyytyväinen palveluun ja sen helppouteen, voisin käyttää uudestaankin.

Margarita-Emili P.

07.07.2022
Käyttäjän Miia R. profiilikuva

LOUNAn käyttö oli helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Ohjeet oli hyvät. Myös varatun ajan siirto oli tehty helpoksi. Otin kasvissyöjän testipaketin ja nyt tiedän, että minun tulee kiinnittää enemmän huomiota raudan ja d -vitamiinin saantiin. Osa tuloksista tuli jo samana päivänä!

Miia R.

Käyttäjän Vilma V. profiilikuva

Kaikki sujui yhteistyössä erinomaisesti! Kiitos!

Vilma V.

07.07.2022
Käyttäjän Marjo S. profiilikuva

Parasta mitä itselleen voi ostaa on tieto siitä, miten kehomme voi sisäisesti. LOUNA on lisännyt omaa mielenkiintoa pysyä jatkossakin kiinni oman hyvinvoinnin säännöllisessä seurannassa, jotta erilaisiin muuttuviin tekijöihin osaa puuttua ajoissa. Kehon tehtävänä on jaksaa kantaa ihmistä vuodesta toiseen - kuinka tärkeää siitä onkaan pitää huolta : sisäisesti ja ulkoisesti.

Marjo S.

Käyttäjän Miia M. profiilikuva

Louna on helppo ja nopea tapa saada omasta terveydestä lisätietoja. Tulokset tulevat nopeasti ja niitä on helppo tulkita.

Miia M.

07.07.2022
Käyttäjän Riikka N. profiilikuva

LOUNA on kaikin puolin loistava palvelu, jonka kautta sain helposti ja nopeasti arvokasta tietoa omasta terveydentilasta. Iso plussa kattavasta valikoimasta, josta voi valita haluamansa testit kätevästi ilman lähetettä. Koko polku tutkimusten varaamisesta tulosten tulkitsemiseen sujui ongelmitta ja varmasti jatkossakin tulen käyttämään LOUNA-palvelua uudelleen. Vahva suositus!

Riikka N.

Käyttäjän Samu H. profiilikuva

Hieno palvelu!

Samu H.

07.07.2022
Käyttäjän Riina R. profiilikuva

Valitsin aktiivisen naisen terveysarvot -paketin! Paketissa oli laaja kattaus kaikkea. Mm vitamiinit jotka kiinnosti itseäni paljon koska niitä ei oikein tule testattua. Ajanvaraus oli helppoa ja tulokset tulivat jo samana päivänä! Siihen sai lisäksi helposti valittua useampikin.

Riina R.

07.07.2022