LounaLab service will close June 18th. As of today, products can no longer be purchased there.

All purchased appointments and test results are safe and are available here until the stated date, then transferred to the current SYNLAB service. For more details see the news or contact our representative.

Lisää tarmoa treeniin elimistösi arvoja seuraamalla

August 8, 20225 min

By LOUNA Lab

Elokuu on uusien alkujen aikaa. Syksy tuo tullessaan uusia liikuntaharrastuksia sekä monia urheilutapahtumia, joita varten treenataan tavoitteellisesti. LOUNAn laboratoriotutkimukset auttavat sinua mittaamaan tavoitteiden toteutumista!

Liikkuvan kehon tarpeisiin suunnitteluilla paketeilla voit mitata kehon yleisten terveysarvojen lisäksi lihasten aineenvaihduntaan sekä suoritus- ja palautumiskykyyn vaikuttavia arvoja. Paketit sopivat niin kuntoliikkujalle kuin tosissaan urheilevallekin. Testaamalla samat tai jotkin yksittäiset arvot uudelleen esimerkiksi 3–6 kuukauden kuluttua, saat mitattavaa tietoa edistyksestäsi.

Valitse oman kehosi biologian mukaan joko Aktiivisen naisen tai Aktiivisen miehen terveysarvot -tutkimuspaketti. Nyt saat nämä tutkimukset etuhintaan 125 € (normaalisti 156 €) 31.8.2022 asti!


Aktiivisen naisen terveysarvot -testipaketti 125 €

Tämä laboratoriotutkimuspaketti on räätälöity kertomaan aktiivisen naisen fyysisen rasituksen vaikutuksista elimistöön sekä kehon suoritus- ja palautumiskykyyn. Paketissa mitataan naisen keholle tärkeät folaatti- ja B12-vitamiiniarvot, sekä lihasten aineenvaihdunnasta kertovat kreatiinikinaasi ja ASAT eli aspartaattiaminotransferaasi. Lisäksi tutkitaan sekä paastoverensokeri että pitkäaikainen sokeri.

Tutkimuspaketissa määritetään myös suoritus- ja palautumiskykyyn vaikuttavien kalsiumin, magnesiumin ja D-vitamiinin pitoisuudet. Natrium ja kalium puolestaan kertovat elimistön suolatasapainosta. Mukana on myös veren rautavaraston eli ferritiinin mittaus. Maksa-arvo antaa kuvan elimistön aineenvaihdunnasta ja valkuaisainetuotannosta ja munuaisarvot kertovat neste- ja suolatasapainosta.

Aktiivisen naisen terveysarvot -tutkimuspaketti sopii hyvin kertatutkimukseksi tai säännölliseen seurantaan. Seuraamalla omaa hyvinvointiasi, pystyt jokapäiväisillä valinnoillasi tukemaan terveyttäsi ja suorituskykyäsi sekä voimaan paremmin. Paketin onnistunut näytteenotto vaatii paaston.

Osta Aktiivisen naisen terveysarvot -paketti


Aktiivisen miehen terveysarvot -testipaketti 125 €

Aktiivisen miehen terveysarvot -testipaketti on räätälöity kertomaan liikkuvan miehen suoritus- ja palautumiskyvystä sekä fyysisen rasituksen vaikutuksista elimistöön. Paketissa mitataan miehelle tärkeitä veriarvoja, kuten testosteroni, lihasten aineenvaihdunnasta kertova kreatiinikinaasi sekä ASAT eli aspartaattiaminotransferaasi. Tutkimuspakettiin sisältyy myös pitkäaikaisen sokerin mittaus. Lisäksi paketissa määritetään suoritus- ja palautumiskykyyn vaikuttavien kalsiumin, magnesiumin ja D-vitamiinin pitoisuudet. Natrium ja kalium kertovat puolestaan elimistön suolatasapainosta. Mukana on myös veren rautavaraston eli ferritiinin mittaus.

Tutkimuspaketissa mitattava maksa-arvo antaa kuvan elimistön aineenvaihdunnasta ja valkuaisainetuotannosta ja munuaisarvot kertovat neste- ja suolatasapainosta.

Aktiivisen miehen terveysarvot -paketti sopii hyvin kertatutkimukseksi tai säännölliseen seurantaan. Seuraamalla omaa hyvinvointiasi, pystyt jokapäiväisillä valinnoillasi tukemaan terveyttäsi ja voimaan paremmin.

Paketin testit eivät vaadi paastoa, mutta miehillä testosteroni suositellaan otettavaksi aamupäivällä klo 7–12 testosteronin vuorokausivaihtelun takia.

Osta Aktiivisen miehen terveysarvot -paketti


Lisää tehoa liikuntasuoritukseen

Tartu tarjoukseen nyt ja klikkaa Aktiivisen naisen tai miehen terveysarvot ostoskoriin. Halutessasi voit täydentää pakettia millä tahansa yksittäisellä tutkimuksella.

Samalla kun teet oston, varaat ajan näytteenottoon toimipisteeseen. Tulokset tulevat nopeasti MyLOUNAan, jossa ne myös säilyvät myöhempää tarvetta varten.

Tuloksesi säilyvät MyLOUNAssa, ja voit verrata veriarvojen muutoksia graafisessa muodossa, kun palaat tekemään uusia tutkimuksia.

Tarjoukset ovat voimassa 8.-31.8.2022. Voit hyödyntää tarjousaikana ostetun paketin myös tarjousajan jälkeen varatessasi aikaa ostohetkellä. LOUNA Labin näytteenottopisteinä toimivat SYNLABin toimipisteet ympäri Suomea.

author

LOUNA Lab