LounaLab on osa SYNLABin laboratoriopalveluja ja Lounan palvelut ovat siirtyneet SYNLABin verkkosivulle.

Aikaisemmin ostetut palvelut ja kaikki tulokset ovat turvallisesti saatavilla tällä sivustolla 20.8.2024 saakka. Sen jälkeen kaikki vanhat tulokset löytyvät SYNLABin uudesta verkkoasiointipalvelusta. SYNLAB

Tunne arvosi – nyt huipputarjous terveystarkastuksista!

5. syyskuuta 20223 min.

Kirjoittaja: LOUNA Lab

Syksyn lähestyessä ja arjen asettuessa moni asettaa terveelliset elämäntavat etusijalle. Tiesitkö, että veriarvoja mittaamalla voit itsenäisesti selvittää, ovatko kaikki terveytesi palaset kohdallaan?

LOUNAn laboratoriopakettien avulla voit mitata veriarvosi kätevästi ilman lääkärin lähetettä. Juuri nyt huipputarjouksessa ovat suositut yleisterveyden tarkastamiseen sopivat peruspakettia laajemmat terveystarkastuspaketit:

Naisen terveysarvot ja Miehen terveysarvot 95 € (136 €)

Nämä naisen ja miehen biologian mukaan laaditut terveystarkastuspaketit ovat laajempia kuin tavallinen Terveysarvot-paketti.

Naisen terveysarvot -paketti antaa hyvän katsauksen naisen hyvinvoinnista ja kartoittaa erityisesti naisille tärkeiden vitamiinien pitoisuudet.

Miehen terveysarvot -paketti auttaa varmistamaan, että hyvinvointiisi vaikuttavat arvot ovat tasapainossa. Paketissa mitataan esimerkiksi miehille tärkeät testosteroni- ja PSA-arvot.

Naisen terveysarvot

Pakettiin sisältyvät tutkimukset antavat arvokasta tietoa mm. munuaisten, maksan ja kilpirauhasen toiminnasta. Lisäksi paketissa tutkitaan kolesteroliarvot, jotka kertovat mahdollisesta sydän- ja verisuonisairauksien riskistä.

Naisen terveysarvot -paketissa mitataan myös erityisesti naisille tärkeiden B12-vitamiinin ja folaatin pitoisuudet. B12-vitamiini ja folaatti ovat oleellisia mm. punasolujen riittävän tuotannon turvaamisessa. Paketilla selvitetään lisäksi mahdollisia elimistössä olevia tulehduksia, hormonitason muutoksia sekä luuston aineenvaihduntahäiriöitä. Näitä arvoja on hyvä seurata ikävuosien karttuessa. Pakettiin sisältyvät myös varastoraudan eli ferritiinin, D-vitamiinin ja paastoverensokerin mittaukset.

Kaikki Naisen terveysarvot -labrapaketin tutkimukset:

Tämä paketti vaatii paaston ennen näytteenottoa.

Miehen terveysarvot

Pakettiin sisältyvät tutkimukset antavat tietoa miehen elimistön tilasta ja auttavat tekemään oikeita ratkaisuja terveysongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Paketin tutkimukset kertovat mm. munuaisten, maksan ja kilpirauhasen toiminnasta. Lisäksi paketissa tutkitaan kolesteroliarvot, jotka antavat arvokasta tietoa mahdollisista sydän- ja verisuonisairauksien riskeistä.

Miehen terveysarvot -pakettiin on valittu miehille tärkeiden testosteronin, PSA:n eli prostataspesifisen antigeenin ja aktiivisen B12-vitamiinin mittaukset. Paketti sisältää myös pitkäaikaisen verensokerin, kolesterolin, raudan ja D-vitamiinin pitoisuustiedot.

Kaikki Miehen terveysarvot -labrapaketin tutkimukset:

Paketin testit eivät vaadi paastoa, mutta miehillä testosteroni suositellaan otettavaksi aamupäivällä klo 7–12 testosteronin vuorokausivaihtelun takia. Lisäksi TSH suositellaan otettavaksi ennen klo 12.

Terveystarkastus nopeasti ja helposti

Tartu tarjoukseen nyt ja klikkaa haluamasi laboratoriopaketti ostoskoriin. Halutessasi voit täydentää pakettia millä tahansa yksittäisellä tutkimuksella.

Samalla kun teet oston, varaat ajan näytteenottoon toimipisteeseen. Tulokset tulevat nopeasti MyLOUNAan, jossa ne myös säilyvät myöhempää tarvetta varten. Jos tulokset antavat aihetta seurantaan, kannattaa miettiä toisen testikokonaisuuden tekemistä esimerkiksi loppuvuonna.

Tuloksesi säilyvät MyLOUNAssa, ja voit verrata veriarvojen muutoksia graafisessa muodossa, kun palaat tekemään uusia tutkimuksia.

Tarjoukset ovat voimassa 5.9.–16.10.2022. Voit varata tarjousaikana ostetun paketin näytteenottoajan myös tarjousajan jälkeiselle ajalle. LOUNA Labin näytteenottopisteinä toimivat SYNLABin toimipisteet ympäri Suomea.

author

LOUNA Lab