LounaLab on osa SYNLABin laboratoriopalveluja ja Lounan palvelut ovat siirtyneet SYNLABin verkkosivulle.

Aikaisemmin ostetut palvelut ja kaikki tulokset ovat turvallisesti saatavilla tällä sivustolla 20.8.2024 saakka. Sen jälkeen kaikki vanhat tulokset löytyvät SYNLABin uudesta verkkoasiointipalvelusta. SYNLAB

Tarjoukset 27.12.2021–31.1.2022

27. joulukuuta 20215 min

Kirjoittaja: LOUNA Lab

Hyvinvointia uuteen vuoteen! Veriarvojesi avulla voit tarkastaa kehosi tilanteen, jotta voit tarvittaessa tehdä hyvinvointia tukevia päivityksiä arkeesi uuden vuoden kunniaksi. Testaamalla samat tai jotkin yksittäiset arvot uudelleen esimerkiksi 3–6 kuukauden kuluttua, saat mitattavaa tietoa edistyksestäsi.

Nyt tarjouksessa liikkujille sopivat paketit sekä perustasoa paremmat terveystarkastuspaketit, jotka on räätälöity erikseen naisen ja miehen kehon tarpeita ajatellen.

Naisen terveysarvot -testipaketti 110 €

Naisen terveysarvot -paketti antaa hyvän katsauksen naisen hyvinvoinnista ja kartoittaa erityisesti naisille tärkeiden vitamiinien pitoisuudet. Saat paketin nyt etuhintaan 110 € (normaalisti 136 €).

Pakettiin sisältyvät tutkimukset antavat arvokasta tietoa mm. munuaisten, maksan ja kilpirauhasen toiminnasta. Lisäksi paketissa tutkitaan kolesteroliarvot, jotka kertovat mahdollisesta sydän- ja verisuonisairauksien riskistä.

Naisen terveysarvot -paketissa mitataan myös erityisesti naisille tärkeiden B12-vitamiinin ja folaatin pitoisuudet. B12-vitamiini ja folaatti ovat oleellisia mm. punasolujen riittävän tuotannon turvaamisessa. Paketilla selvitetään lisäksi mahdollisia elimistössä olevia tulehduksia, hormonitason muutoksia sekä luuston aineenvaihduntahäiriöitä. Näitä arvoja on hyvä seurata ikävuosien karttuessa. Pakettiin sisältyvät myös varastoraudan eli ferritiinin, D-vitamiinin ja paastoverensokerin mittaukset.

Jotta tiedät hyvinvointiisi vaikuttavat arvot nyt ja tulevaisuudessa, suosittelemme Naisen terveysarvot -paketin teettämistä säännöllisesti.

Tämä paketti vaatii paaston ennen näytteenottoa.

Miehen terveysarvot -testipaketti 110 €

Miehen terveysarvot -paketti auttaa varmistamaan, että hyvinvointiisi vaikuttavat arvot ovat tasapainossa. Paketissa mitataan esimerkiksi miehille tärkeät testosteroni- ja PSA-arvot. Saat paketin nyt etuhintaan 110 € (normaalisti 136 €).

Pakettiin sisältyvät tutkimukset antavat tietoa miehen elimistön tilasta ja auttavat tekemään oikeita ratkaisuja terveysongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Paketin tutkimukset kertovat mm. munuaisten, maksan ja kilpirauhasen toiminnasta. Lisäksi paketissa tutkitaan kolesteroliarvot, jotka antavat arvokasta tietoa mahdollisista sydän- ja verisuonisairauksien riskeistä.

Miehen terveysarvot -pakettiin on valittu miehille tärkeiden testosteronin, PSA:n eli prostataspesifisen antigeenin ja B12-vitamiinin mittaukset. Paketti sisältää myös pitkäaikaisen verensokerin, kolesterolin, raudan ja D-vitamiinin pitoisuustiedot.

Jotta pystyt seuraamaan elimistösi hyvinvointia ja ennaltaehkäisemään mahdollisia terveysongelmia, suosittelemme Miehen terveysarvot -paketin teettämistä säännöllisesti.

Paketin testit eivät vaadi paastoa, mutta miehillä testosteroni suositellaan otettavaksi aamupäivällä klo 7–12 testosteronin vuorokausivaihtelun takia. Lisäksi TSH suositellaan otettavaksi ennen klo 12.

Aktiivisen naisen terveysarvot -testipaketti 130 €

Liikutko aktiivisesti? Aktiivisen naisen terveysarvot -testipaketilla voit mitata esimerkiksi lihasten aineenvaihduntaan sekä suoritus- ja palautumiskykyyn vaikuttavia arvoja. Saat paketin nyt etuhintaan 130 € (normaalisti 156 €).

Testipaketti on räätälöity kertomaan aktiivisen naisen fyysisen rasituksen vaikutuksista elimistöön sekä kehon suoritus- ja palautumiskykyyn. Paketissa mitataan naisille tärkeät folaatti- ja B12-vitamiini -arvot, sekä lihasten aineenvaihdunnasta kertovat kreatiinikinaasi ja ASAT eli aspartaattiaminotransferaasi. Lisäksi tutkitaan sekä paastoverensokeri että pitkäaikainen sokeri.

Tutkimuspaketissa määritetään myös suoritus- ja palautumiskykyyn vaikuttavien kalsiumin, magnesiumin ja D-vitamiinin pitoisuudet. Natrium ja kalium puolestaan kertovat elimistön suolatasapainosta. Mukana on myös veren rautavaraston eli ferritiinin mittaus. Tutkimuspaketissa mitattava maksa-arvo antaa kuvan elimistön aineenvaihdunnasta ja valkuaisainetuotannosta ja munuaisarvot kertovat neste- ja suolatasapainosta.

Paketti sopii hyvin kertatutkimukseksi tai säännölliseen seurantaan. Seuraamalla omaa hyvinvointiasi, pystyt jokapäiväisillä valinnoillasi tukemaan terveyttäsi ja suorituskykyäsi sekä voimaan paremmin.

Paketin onnistunut näytteenotto vaatii paaston.

Aktiivisen miehen terveysarvot -testipaketti 130 €

Myös Aktiivisen miehen terveysarvot -testipaketti on tarkoitettu aktiivisesti liikkuville. Sillä voit mitata esimerkiksi lihasten aineenvaihduntaan sekä suoritus- ja palautumiskykyyn vaikuttavia arvoja. Saat paketin nyt etuhintaan 130 € (normaalisti 156 €).

Testipaketti on räätälöity kertomaan aktiivisen miehen suoritus- ja palautumiskyvystä sekä fyysisen rasituksen vaikutuksista elimistöön. Paketissa mitataan aktiiviselle miehelle tärkeitä veriarvoja, kuten testosteroni, lihasten aineenvaihdunnasta kertova kreatiinikinaasi sekä ASAT eli aspartaattiaminotransferaasi. Tutkimuspakettiin sisältyy myös pitkäaikaisen sokerin mittaus.

Lisäksi paketissa määritetään suoritus- ja palautumiskykyyn vaikuttavien kalsiumin, magnesiumin ja D-vitamiinin pitoisuudet. Natrium ja kalium kertovat puolestaan elimistön suolatasapainosta. Mukana on myös veren rautavaraston eli ferritiinin mittaus. Tutkimuspaketissa mitattava maksa-arvo antaa kuvan elimistön aineenvaihdunnasta ja valkuaisainetuotannosta ja munuaisarvot kertovat neste- ja suolatasapainosta.

Paketti sopii hyvin kertatutkimukseksi tai säännölliseen seurantaan. Seuraamalla omaa hyvinvointiasi, pystyt jokapäiväisillä valinnoillasi tukemaan terveyttäsi ja voimaan paremmin.

Paketin testit eivät vaadi paastoa, mutta miehillä testosteroni suositellaan otettavaksi aamupäivällä klo 7–12 testosteronin vuorokausivaihtelun takia. Lisäksi TSH suositellaan otettavaksi ennen klo 12.

Miten aktiivisen naisen ja miehen paketit eroavat naisen ja miehen terveysarvot -paketeista?

Aktiivisen naisen ja miehen terveysarvot -paketit ovat laajempia kuin Naisen ja miehen terveysarvot -paketit.

Aktiivisen naisen terveysarvot -paketissa on lisänä

 • Pitkäaikainen sokeri

 • Kalsium       

 • ASAT eli aspartaattiaminotransferaasi    

 • Kreatiinikinaasi    

 • Magnesium       

 • Kalium       

 • Natrium

Verrattuna Naisen terveysarvot -pakettiin Aktiivisen naisen terveysarvoista sen sijaan puuttuu TSH eli tyreoptropiini -tutkimus, joka liittyy kilpirauhasen terveyteen.

Aktiivisen miehen terveysarvot -paketissa on lisänä:

 • ASAT eli aspartaattiaminotransferaasi

 • Kreatiinikinaasi    

 • Kalsium

 • Magnesium 

 • Kalium       

 • Natrium

Verrattuna Miehen terveysarvot -pakettiin Aktiivisen miehen terveysarvoista sen sijaan puuttuu TSH eli tyreoptropiini -tutkimus, joka liittyy kilpirauhasen terveyteen sekä PSA-tutkimus, joka liittyy eturauhaseen.

Halutessasi voit täydentää valitsemaasi pakettia millä tahansa yksittäisellä tutkimuksella.

Tarjoukset ovat voimassa 27.12.2021–31.1.2022. Voit hyödyntää tarjousaikana ostetun paketin myös tarjousajan jälkeen. LOUNA Labin näytteenottopisteinä toimivat SYNLABin toimipisteet ympäri Suomea.

author

LOUNA Lab