LounaLab on osa SYNLABin laboratoriopalveluja ja Lounan palvelut ovat siirtyneet SYNLABin verkkosivulle.

Aikaisemmin ostetut palvelut ja kaikki tulokset ovat turvallisesti saatavilla tällä sivustolla 20.8.2024 saakka. Sen jälkeen kaikki vanhat tulokset löytyvät SYNLABin uudesta verkkoasiointipalvelusta. SYNLAB

LOUNAn palvelut laajentuivat Mikkeliin ja Tornioon

4. huhtikuuta 20222 min.

Kirjoittaja: LOUNA Lab

Pääset nyt LOUNAn laboratoriotutkimuksiin myös Mikkelissä ja Torniossa.  Nämä näytteenottopisteet toimivat paikallisten lääkäri- ja hyvinvointipalvelujen yhteydessä. 

LOUNAn laboratorionäytteenottoa tehdään SYNLABin toimipisteissä ympäri Suomea.  Nyt jo 30 SYNLABin toimipistettä on myös LOUNAn asiakkaiden käytössä!

Mikkelissä näytteenottoon pääsee Lääkärikeskus Ikiomassa osoitteessa Porrassalmenkatu 21. Toimipiste palvelee maanantaista perjantaihin. Sisäänkäynti laboratorioon on Hallituskadun puolelta (ns. Omatorin ovi).

Tornion toimipiste sijaitsee Sf-clinikenilla osoitteessa Tullipuistonkatu 2, aivan Kauppakeskus Rajalla – På Gränsenin eli Suomen ja Ruotsin rajan vieressä. Myös siellä pääset näytteenottoon arkipäivisin.

LOUNAn testivalikoimassa on runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Voit valita joko yksittäisen testin tai testipaketin oman tarpeesi mukaan. Testeihin pääset ilman lääkärin lähetettä. 

Katso kaikki LOUNAn näytteenottopisteet täältä.

author

LOUNA Lab