LounaLab on osa SYNLABin laboratoriopalveluja ja Lounan palvelut ovat siirtyneet SYNLABin verkkosivulle.

Aikaisemmin ostetut palvelut ja kaikki tulokset ovat turvallisesti saatavilla tällä sivustolla 18.6.2024 saakka. Sen jälkeen kaikki vanhat tulokset löytyvät SYNLABin uudesta verkkoasiointipalvelusta. SYNLAB

Kaikista tuotteista -15 % 2.1. saakka!

1. marraskuuta 20223 min.

Kirjoittaja: LOUNA Lab

LOUNA Labista löydät ammattilaisten valmiiksi kokoamia laboratoriopaketteja sekä yksittäisiä laboratoriotutkimuksia.

Kun ostat tutkimuksen, varaat samalla ajan näytteenottoon. Näytteenottoaikoja on saatavilla myös kampanja-ajan jälkeiselle ajalle. Huomaathan ostoa tehdessäsi, että voit tehdä varauksen vain itseäsi varten.

LOUNA Labin näytteenottopisteinä toimivat SYNLABin toimipisteet ympäri Suomea.

Tulokset saat nopeasti MyLOUNA-verkkopalveluun, jossa voit palata niihin myös myöhemmin tai tallentaa tiedot PDF-tiedostoksi.

LOUNAn suosituimmat laboratoriopaketit

LOUNAn laboratoriopaketeista löydät sekä yleisiä terveyden tarkastamiseen sopivia paketteja sekä erilaisiin elämäntilanteisiin ja oireisiin räätälöityjä paketteja.

esimerkiksi:

Yksittäiset laboratoriotutkimukset tarkkailuun tai täydentämiseen

LOUNAsta voi ostaa myös yksittäisiä tutkimuksia. Jos löydät sopivan valmiin paketin, voit halutessasi täydentää sitä yksittäisillä tutkimuksilla.

Tai jos olet tottunut seuraamaan tiettyjä veriarvojasi kuten D-vitamiinia, ferritiiniä tai kolesteroliarvoja, voit myös käydä säännöllisesti tarkastamassa yksittäisten arvojen tilanteen.

Suosituimpia yksittäistutkimuksia ovat:

Tutustu rohkeasti omaan terveyteesi - olet mitattavan arvokas!

author

LOUNA Lab