LounaLab on osa SYNLABin laboratoriopalveluja ja Lounan palvelut ovat siirtyneet SYNLABin verkkosivulle.

Aikaisemmin ostetut palvelut ja kaikki tulokset ovat turvallisesti saatavilla tällä sivustolla 20.8.2024 saakka. Sen jälkeen kaikki vanhat tulokset löytyvät SYNLABin uudesta verkkoasiointipalvelusta. SYNLAB

Joulukuun tarjoukset 3.—26.12.2021

3. joulukuuta 20213 min.

Kirjoittaja: LOUNA Lab

Olet mitattavan arvokas! Anna itsellesi hyvän olon joululahja ja tarkista, kuinka kehosi voi näin vuoden pimeimpänä aikana. Terveysarvot-testipaketti sopii hyvinvoinnin kehityksen seuraamiseen vuoden tai parin vuoden välein.

Terveysarvot-testipaketti 79 €

LOUNAn suosituin ja kaikille sopiva Terveysarvot-testipaketti on nyt edulliseen tutustumishintaan 79 € (norm. 89 €). Pakettiin sisältyy veriarvojen mittaus, jonka avulla kartoitetaan kehosi yleistä hyvinvointia, immuunijärjestelmän vahvuutta sekä munuaisten, maksan ja kilpirauhasen toimintaa. Lisäksi tutkittavat veriarvot auttavat arvioimaan sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Terveysarvot-paketti sisältää myös tiedot pitkäaikaisen verensokerin, kolesterolin, raudan (myös varastorauta ferritiinin) ja D-vitamiinin pitoisuuksista.

Paketin testit eivät vaadi paastoa, mutta tyreotropiini (TSH) suositellaan otettavaksi ennen klo 12.

Tarjous on voimassa 3.–26.12.2021. Voit hyödyntää tarjousaikana ostetun paketin myös myöhemmin eli käydä testissä vuoden sisällä ostohetkestä. LOUNA Labin näytteenottopisteinä toimivat SYNLABin toimipisteet ympäri Suomea.

author

LOUNA Lab