LounaLab on osa SYNLABin laboratoriopalveluja ja Lounan palvelut ovat siirtyneet SYNLABin verkkosivulle.

Aikaisemmin ostetut palvelut ja kaikki tulokset ovat turvallisesti saatavilla tällä sivustolla 20.8.2024 saakka. Sen jälkeen kaikki vanhat tulokset löytyvät SYNLABin uudesta verkkoasiointipalvelusta. SYNLAB

Hedelmällisyyteen ja hormoneihin liittyviä tutkimuspaketteja lisätty LOUNAn valikoimaan

5. huhtikuuta 20225 min.

Kirjoittaja: LOUNA Lab

Oman kehon hormonitoiminta mietityttää monia. Siksi LOUNAn tutkimusvalikoimaan on lisätty erilaisia naisen ja miehen hormoneihin sekä hedelmällisyyden mittaamiseen liittyviä tutkimuspaketteja.

Naisen hedelmällisyysarvot (194 €)

Tämä paketti auttaa varmistamaan tärkeimmät veriarvosi ennen raskautta tai jos haluat mielenrauhaa varmistamalla hedelmällisyytesi tilan, vaikka raskaus ei olisikaan heti ajankohtainen.

Paketti oli LOUNAn valikoimassa aiemmin nimellä Raskautta suunnittelevan terveysarvot. Lisäsimme siihen prolaktiini-tutkimuksen, ja nyt se toimii myös laajemmassa merkityksessä naisen hedelmällisyyden tarkastuspakettina. Naisilla liiallinen prolaktiinin määrä voi aiheuttaa kuukautiskierron häiriöitä sekä lapsettomuutta.

Naisen hedelmällisyysarvot -tutkimuspaketti sisältää monipuolisesti eri tutkimuksia yleisen terveydentilan tarkastamiseen ja lisäksi hedelmällisyyteen liittyviä erikoistutkimuksia:

Naisen hormoniarvot (128 €)

Naisen hormoniarvot -tutkimuspaketti on suunniteltu kaikille naisille, iästä riippumatta.

Naisen hormonitasapaino vaihtelee iän myötä. Se vaikuttaa yleisen hyvinvoinnin lisäksi esimerkiksi raskaaksi tulemiseen ja kuukautisiin. Hormonien määrää ja omaa oloa tarkkaillen voi ennakoida myös menopaussin eli vaihdevuosien alkamista.

Paketti sisältää vain hormoneihin liittyviä mittauksia, ja siksi se onkin kätevä lisä muihin paketteihin, kuten Terveysarvot tai Naisen terveysarvot -pakettiin.

Mieskuntoarvot laaja (156 €)

Laajempi mieskuntoarvojen tutkimuspaketti mittaa yleisten terveysmittareiden lisäksi useita miehille olennaisia hormoneja, jotka voivat vaikuttaa esimerkiksi seksuaalisuuteen, erektioon sekä hedelmällisyyteen.

Paketti on hyvä vaihtoehto esimerkiksi Terveystarkastuspaketille, kun omat hormonit mietityttävät.

LOUNAn tutkimusvalikoimassa ennestään ollutta Mieskuntoarvot-pakettia on täydennetty hormonitutkimuksilla. Listassa tähdellä (*) merkityt tutkimukset sisältyvät Mieskuntoarvot-pakettiin (48 €).

LOUNAssa voit ostaa testit kätevästi verkkokaupasta. Samalla varaat ajan näytteenottoon toimipisteeseen. Tulokset tulevat nopeasti MyLOUNAan, jossa ne myös säilyvät myöhempää tarvetta varten. Jos teetät myöhemmin uudelleen LOUNAn tutkimuksia, näet eri veriarvojen muutokset graafisessa muodossa.

author

LOUNA Lab